Τιμοκατάλογοι και πλάνα λειτουργίας

Η βασική μας υπηρεσία είναι συνδρομητική, και αφορά τη χρήση της πλατφόρμας μας (back end) έναντι περιοδικής χρέωσης, σύμφωνα με το μοντέλο SaaS. Επιπροσθέτως, αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη συμπληρωματικών εφαρμογών (front end), σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Τιμοκατάλογος Back End

Το back end είναι το σύνολο εφαρμογών που χρησιμοποιείτε εσείς και το προσωπικό σας. Αποτελείται κατ' ελάχιστο από το ERP, ACP και PDT.

 FreelanceBronzeSilverGoldPlatinum *
Εγκατάσταση (άπαξ χρέωση)ΔωρεάνΔωρεάνΔωρεάνΔωρεάν€ 100
Συντήρηση (ετήσια χρέωση)
προπληρώνεται στην αρχή της περιόδου
12 x 34
€ 408
12 x 41
€ 492
12 x 48
€ 576
12 x 55
€ 660
12 x 90
€ 1080
Χαρακτηριστικά
Αριθμός Προϊόντων ή Συνεργατών ?1005.00010.00015.000N/A
Λογαριασμοί Προσωπικού151015N/A

Παρατηρήσεις:
[1] Στο Platinum, εγκαθιστούμε και συντηρούμε αποκλειστικό για εσάς server, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πλάνα, τα οποία εγκαθίστανται σε κοινούς servers. Ο αριθμός των accounts ανά server εξαρτάται από τη φύση τους.

Τιμοκατάλογος Front End

Το front end είναι το δημόσιο προφίλ σας. Είναι το μέσο επικοινωνίας ή/και συναλλαγής με τους πελάτες σας. Η αγορά του front end είναι προαιρετική. Συνεπώς, αν έχετε ήδη ιστοσελίδα, δεν είστε υποχρεωμένοι να την ανανεώσετε.

 ΚατασκευήΣυντήρηση
Εταιρικό Προφίλ
Website 7 σελίδων: Home, About, Terms & Conditions, Privacy Policy, SLA, Products & Services, Contact
από
€ 500
30%
του Back End
Κατάλογος Προϊόντων
Το Εταιρικό Προφίλ προσαυξημένο με σελιδοποιημένη λίστα των προϊόντων σας + 1 σελίδα ανά προϊόν
από
€ 750
40%
του Back End
e-shop
Ο Κατάλογος Προϊόντων προσαυξημένος με λειτουργίες checkout, διαχείριση παραγγελιών, στατιστικά, κλπ
από
€ 1000
50%
του Back End
Custom B2B / B2C
Front end, προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας. Μπορεί να είναι αυτόνομο ή επέκταση των προηγουμένων
??

Παρατηρήσεις:
[1] Οι τιμές κατασκευής είναι εφάπαξ, και περιλαμβάνουν τη σύνδεση του δικού σας domain με το λογαριασμό σας. Οι τιμές συντήρησης αφορούν σε ετήσιο κύκλο χρέωσης, τον ίδιο με του back end, και περιλαμβάνουν πιστοποιητικό SSL.
[2] Η αγορά και ανανέωση του ιδιόκτητου domain είναι δική σας ευθύνη. Δεν είμαστε Καταχωρητής Ονομάτων (domain registrar).
[3] Στο Platinum Plan, οι τιμές συντήρησης μειώνονται κατά 15%. Για παράδειγμα, το Platinum e-shop χρεώνεται με 35% αντί 50%.

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 20%, ο οποίος χρεώνεται ανάλογα με την έδρα της επιχείρησής σας και την εγγραφή σας ή μη στο VIES. Γενικώς, ΔΕΝ χρεώνεστε Φ.Π.Α., εκτός και αν η έδρα σας είναι στη Βουλγαρία, ή εντός ΕΕ αλλά δεν είστε εγγεγραμμένοι στο VIES. Ενημερωθείτε σχετικά με τον διασυνοριακό Φ.Π.Α., στη σχετική σελίδα της ΕΕ.