Ποιοι είμαστε και τι παρέχουμε

Το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) έχει μετατρέψει τον παραδοσιακό τρόπο αγορών σε μια εκπληκτική - άνευ προηγουμένου - εμπειρία. Μπορούμε να ψωνίσουμε ό,τι θέλουμε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε!

Σύμφωνα με τη Statista, το μερίδιο των ηλεκτρονικών αγορών (στο σύνολο των αγορών λιανικής) έφτασε το 14% παγκοσμίως (7% στην Ελλάδα), παρουσιάζοντας έντονα αυξητική τάση. Μια τάση που επηρεάζει τον προγραμματισμό και τον τρόπο λειτουργίας των φυσικών καταστημάτων, από τα μικρά συνοικιακά μέχρι και τις πολυεθνικές αλυσίδες.

Είναι πλέον γεγονός πως οι περισσότερες παραγωγικές ή εμπορικές επιχειρήσεις, που αγνοούν τη νέα αυτή πραγματικότητα, αντιμετωπίζουν - ή πρόκειται σύντομα να αντιμετωπίσουν - σημαντικό πρόβλημα ρευστότητας ή/και επιβίωσης. Το ηλεκτρονικό εμπόριο έπαψε να είναι πολυτέλεια ή προνόμιο λίγων!

Κι εδώ ερχόμαστε εμείς...

Τι παρέχουμε

Έχουμε αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, με τα εξής βασικά χαρακτηριστικά:

Ποιοι είμαστε

Η BIMOL LTD ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2016, στη Σόφια της Βουλγαρίας (ΑΦΜ BG204050807), με βασικό αντικείμενο τη μηχανογράφηση επιχειρήσεων μέσω εφαρμογών web ή cloud, σύμφωνα με το μοντέλο SaaS.

Τα 2 πρώτα χρόνια ήταν εμπορικά ανενεργή, καθώς ανέπτυσσε την κατάλληλη υποδομή, δοκιμάζοντας και παράλληλα βελτιώνοντας την πλατφόρμα, σε ελεγχόμενο περιβάλλον φίλιων επιχειρήσεων.

Ο πυρήνας της πλατφόρμας (το ERP) έχει τις ρίζες του σε μια παλιά, εξίσου πρωτοποριακή εφαρμογή Εμπορικής Διαχείρισης (ήταν η πρώτη σε περιβάλλον Windows), του 1997!

BIM on Windows!

Συνεπώς, αν και εταιρεία μας είναι νέα, διαθέτουμε τεχνογνωσία και 28 χρόνια μηχανογραφικής εμπειρίας. Διατηρούμε, δε, άριστες σχέσεις με τους πρώτους επιχειρηματίες που μας εμπιστεύθηκαν τότε, και εξακολουθούν να μας εμπιστεύονται σήμερα!

invisible cron image