Δοκιμαστική χρήση και αξιολόγηση της υπηρεσίας μας

Σας δίνουμε τη δυνατότητα χρήσης και αξιολόγησης της υπηρεσίας μας, εντελώς δωρεάν, πριν την οικονομική σας δέσμευση με κάποιο από τα διαθέσιμα πλάνα λειτουργίας. Υπάρχουν 2 τρόποι, ο καθένας με τα υπέρ και τα κατά του, οι διαφορές των οποίων συνοψίζονται στον πίνακα που ακολουθεί.

1. PUBLIC DEMO

Το public demo πλεονεκτεί στο ότι δεν απαιτεί δημιουργία λογαριασμού για τη δοκιμή σας. Μπορείτε άμεσα και χωρίς να δώσετε τα στοιχεία σας, να αξιολογήσετε την πλατφόρμα μας, απλά επισκεπτόμενοι τη διεύθυνση:

https://demo.bimol.gr

Επίσης, το public demo έχει ως front end ένα τυπικό ηλεκτρονικό κατάστημα, με ενδεικτικά προϊόντα από τρεις διαφορετικές κατηγορίες, καθώς και 4 διαφορετικά εικαστικά στυλ, ώστε να είστε σε θέση να αξιολογήσετε επί του πρακτέου τα πλεονεκτήματα της ενοποίησης ERP και e-shop, καθώς και την απαράμιλλη ευκολία διαχείρισης μιας υπερσύγχρονης εφαρμογής ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το public demo μειονεκτεί στο ότι μπορεί να δώσει λανθασμένη εικόνα, καθώς άλλοι ενδιαφερόμενοι δημιουργούν ή/και διαγράφουν περιεχόμενο, ταυτόχρονα με εσάς. Περιεχόμενο το οποίο δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Γι αυτό το λόγο, κάνουμε reset το public demo ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Για να αποκτήσετε δικαιώματα διαχειριστή, κάντε κλικ στη Σύνδεση (πάνω δεξιά), και στον διάλογο που θα εμφανιστεί εισάγετε admin και admin.

2. PRIVATE DEMO

Το private demo έχει το πλεονέκτημα της αποκλειστικής από εσάς χρήσης, χωρίς όμως front end. Με άλλα λόγια, μπορείτε να δοκιμάσετε το ERP και τις λοιπές back end εφαρμογές της πλατφόρμας μας, αλλά όχι e-shop ή άλλο δημόσιο προφίλ.

Ουσιαστικά, το private demo είναι κανονικός λογαριασμός, που δημιουργείτε μέσω της διαδικασίας εγγραφής στην υπηρεσία μας. Μετά την έγκριση του λογαριασμού σας, θα εκδοθεί προτιμολόγιο με πίστωση 15 ημερών. Αν δεν το εξοφλήσετε, ακυρώνετε το λογαριασμό σας και με αυτόν τον τρόπο έχετε - πρακτικά - δοκιμάσει την εφαρμογή δωρεάν και αποκλειστικά. Αν σας καλύπτει η πλατφόρμα μας, εξοφλείτε και συνεχίζετε κανονικά, στον ίδιο λογαριασμό.

Σύνοψη των διαφορών

Συνολικά, οι διαφορές των δύο τρόπων δοκιμής και αξιολόγησης της πλατφόρμας μας συνοψίζονται ως εξής:

DEMOPublicPrivate
Χρειάζεται δημιουργία λογαριασμού
Αποκλειστική χρήση (το λειτουργείτε μόνο εσείς)
Υποστήριξη (support)
Περιέχει δοκιμαστικά δεδομένα και front end (e-shop)
Γίνεται επαναφορά (reset) περιεχομένουτακτικά
Χρόνος δοκιμήςΑπεριόριστος15 μέρες